سردخانه صنعتی بالای صفر:

محصولات فاسد شدنی به علت ویژگی ها و ترکیبات به سرعت کیفیت یا طعم خود را از دست می دهند. شرایط لازم برای نگهداری محصولات فاسد شدنی متفاوت است و علت آن خواص و خصوصیات متنوع آن ها است. با این حال برای پیشگیری از کاهش کیفیت یا تغییر طعم، رنگ و خواص بر اثر عوامل خارجی باید در محیطی امن قرار بگیرند. این محیط امن، تغییرات محصولات فاسد شدنی را کاهش می دهد. در نتیجه ماندگاری و طول عمر آن ها را افزایش می دهد. همچنین از محصولات فاسد شدنی در برابر عوامل خارجی همچون رطوبت، دما و فشار محافظت می کند.

سردخانه صنعتی بالای صفر یا زیر صفر دو نوع پر کاربرد سردخانه صنعتی است. بسیاری از مواد غذایی که در زندگی از آن ها استفاده می کنیم، در سردخانه های صنعتی بالای صفر یا زیر صفر نگهداری می شوند. محصولات فاسد شدنی نظیر:

·        انواع گوشت

·        لبنیات

·        سبزیجات و میوه

·        مواد شیمیایی و دارو ها را می توان در سردخانه های صنعتی نگهداری کرد.

کاربرد سردخانه صنعتی بالای صفر:

جلوگیری از فاسد شدن محصول می تواند زیان اقتصادی، آسیب به سلامت کاربران را کاهش دهد. بیشتر محصولات و مواد غذایی فاسد شدنی به دما و رطوبت خاصی نیاز دارند تا خصوصیات اصلی خود را حفظ کنند. تطبیق شرایط نگهداری با نوع محصول فاسد شدنی بسیار مهم است زیرا تفاوت قابل توجهی میان آن ها وجود دارد. به عنوان مثال، از دمای  0 تا 4 درجه سانتی‌ گراد برای محصولاتی چون میوه، سبریجات و مواد غذایی مناسب است. دمای  0 تا 18- یا 0 تا 20- برای نگهداری محصولات پروتئینی به کار می رود.

سردخانه های صنعتی بالای صفر معمولا دمای 0 تا 4 درجه سانتی گراد دارند. از آن ها برای سازماندهی و حفظ میوه و سبزیجات استفاده می کنند. در صورت عدم نگهداری مواد غذایی یا میوه و سبزیجات درون سردخانه صنعتی بالای صفر، با رشد باکتری و میکروارگانیسم ها سرعت تخریب آن ها افزایش می یاید. همچنین با رشد باکتری های بیماری زا بی مزه، بی بو و نامرئی می توانند مصرف کنندگان را بیمار کنند.